kaikki kategoriat
EN

Etusivu> UUTISET > yhtiön uutiset

Älykäs teho: Rika Solarin integroitu aurinkoenergiaratkaisu

Aika: 2022-04-29 Osumat: 39

Älykäs teho: integroitu aurinkoenergiaratkaisu R:ltäkuten Solar

 

Rika Solar on ammattimainen litiumakkujen valmistaja ja aurinkoenergiajärjestelmien ratkaisutoimittaja Kiinassa, omistettu ehtoDing turvallinen, luotettava ja kustannustehokkaita tuotteita aurinkoenergiajärjestelmissä maailmanlaajuisille asiakkaille. Liiketoimintaan liittyy kodin sähkö, ajoneuvojen aurinkoenergian varastointi ja muut aurinkosähköjärjestelmät.       

 

Rika Solar"s tuotteita pääasiassa sisältää: litiumbattteries, solaarinen invertteris, sTuo onpanelit ja täydellinen sTuo ontehosarjat. Vuosien kehitystyön jälkeen Rikalla on melko kypsä teknologia aurinkoenergian varastointiin tarkoitettujen litiumakkujen suhteen, ja se on integroitumassa pystysuoraan aurinkovoimajärjestelmään. Vuoden 2021 loppuun mennessä yli 1.5 GWh:n tuotteita on palveltu yli 100,000 XNUMX käyttäjälle pääasiassa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kaakkois-Aasiassa. Suorituskykyisten tuotteiden ja ammattitaitoisen palvelun ansiosta Rika Solar saa laajaa kiitosta käyttäjien keskuudessa.

 

Rika Solar pyrkii olemaan johtava IoT-yritys, joka ymmärtää käyttäjiä parhaiten ja toivoo, että yhä useammat valitsevat Rika Solarin puhtaamman maailman puolesta.

 

Energiankulutusongelman ratkaisemiseksi Rkuten Solar is viisas valinta.

Avautua
ONLINE-TILASSA