kaikki kategoriat
EN

Etusivu> UUTISET > teollisuus Uutiset

BloombergNEF ennustaa maailmanlaajuisille energian varastointimarkkinoille 30 prosentin vuotuista kasvua vuoteen 2030 mennessä

Aika: 2022-04-12 Osumat: 36

BloombergNEF:n ennusteen mukaan globaalit energian varastointimarkkinat kasvavat 58 GW/178 GWh:iin vuodessa vuoteen 2030 mennessä, ja Yhdysvaltojen ja Kiinan osuus kaikista käyttöönotoista on 54 prosenttia.

Konsernin vuoden 1 ensimmäisen puoliskon energiavarastoinnin markkinanäkymät julkaistiin hieman ennen maaliskuun loppua. Vaikka myönnetäänkin, että toimitusketjun rajoitukset ovat vaimentaneet lähiajan käyttöönottoja, markkinoilla tulee olemaan 2022 prosentin vuotuinen kasvuvauhti, BloombergNEF ennusti.

BloombergNEF totesi myös, että litiumioniakkujen varastointi tuotti 95 prosenttia uudesta sähkön mittakaavan kapasiteetista maailmanlaajuisesti viime vuonna, lukuun ottamatta vain "harvoja harvinaisia ​​poikkeuksia", kuten kolme uutta paineilmaenergian varastointijärjestelmää Kiinassa, joiden yhteisteho on 170 MW/760 MWh.

Yritys odottaa, että litium säilyttää tämän otteen markkinoilla muutaman seuraavan vuoden ajan ja odottaa, että virtausakut, sähkötermiset ja muut pidempikestoiset tekniikat rajoittuvat edelleen pieniin pilotti- tai erikoisprojekteihin. Pitkäkestoinen energian varastointi voisi kuitenkin tulevaisuudessa tarjota verkkoille päästötöntä kiinteää kapasiteettia, BloombergNEF huomautti.

Avautua
ONLINE-TILASSA